Jaa mistä?No tästä :D :

06.05.2008 - 10:37
Minulla on aina melkoisia vaikeuksia herätä ennen puoltapäivää, enkä heräämisen vaikeudesta johtuen ole parhaalla mahdollisella tuulella herätyskellon soidessa. Sitten kun siihen vielä hyppää äärettömän iloinen, järkyttävän pirteä, häntää heiluttava pussailija, niin kieltämättä vähän alkaa keittämään. Miten joku voi pingota pystyyn kuin joku vieteri ja olla heti aamusta yhtä hymyä? Kyllä voi joku olla rasittavan iloinen! Kiitos vaan, Raivo.
Tuula www
06.05.2008 - 12:03
Hihii.Raivo on periyttänyt tuon ominaisuuden sitten tyttäreensä Emmiin :)
Emmi myöskin aamuisin puhkuu tarmoa ja sillä on hirvee kiire käydä pusuttamassa kaikki,niin koirat kuin ihmisetkin,ja kertoa,että jippii!Emmi on hereillä ja jippii nyt on kaikki hereillä :)Tästä ei ole pitkää aikaa kun äitillesi laitoin meiliä siitä,että miten voi olla noi iloinen koira kuin Emmi on?Kun se on heti aamusta yhtä aurinkoa.No..teiltä sitten näköjään löytyy tuon iloisuus/hyväntuulisuus-geenin periyttäjä.Kiitos todellakin Raivolle,meinaan minusta se on aivan ihanaa kun koira on aina yhtä hymyä ja aurinkoa :D.
Tässä vielä alku tuosta mun meilistä äitilles:
----- Original Message ----- From: "Tuula Myllymäki"
To: "Tarja Kiri"
Sent: Tuesday, April 08, 2008 5:03 PM
Subject: Voiko olla..


> iloisempaa koiraa kuin Emmi.Voi hyvänen aika kun se jaksaa AINA olla niin mahdottoman hyvällä tuulella.Aamut on parhaita kun se oikein puhkuu sitä intoa ja sitä,että kun kaikki herää ja hän saa taas tervehtiä
Kirjoitus löytyy täältä: